VELKOMMEN HJEM!

Trenger du et nytt sted å bo? På Lagunetoppen finner du et urbant og moderne leilighetsprosjekt, i bydel Fana, rett utenfor Bergen sentrum. I stedet for å investere i dyre, brukte leiligheter i sentrum, kan du nå investere i en splitter ny selveierleilighet på Lagunetoppen!

Leiligheter fra 35 til 101 kvm, med hovedvekt på arealeffektive 2- og 3-roms leiligheter. Leilighetene er under bygging og leveres med gode kvaliteter du vil ha glede av.

Det vil bli bygget 220 leiligheter, fordelt på 5 bygg, med priser fra kr. 2.650.000,- til 7.490.000,-.

De som er kjent på Lagunen, kjenner mulighetene som byr seg i nærområdet: godt utbygd kollektivtilbud, med bybanen rett ved, Lagunen Storsenter med et bredt utvalg av butikker, kulturtilbud, spisesteder og andre servicevirksomheter.

I første etasje på Lagunetoppen kan du parkere bilen og handle dagligvarer, med enkel adkomst opp til leilighetene. Ønsker du å la bilen stå, er det praktisk og lettvint med Bybanen. Her ligger alt til rette for en enklere hverdag.

Mange bedrifter er etablert i området og flere ser på muligheten til en aktiv livsstil hvor man kan bo og arbeide, uten å måtte pendle til jobb. Flere ønsker å bo i nærheten av arbeidsplassen og behovet for boliger i området er økende. En ny leilighet på Lagunetoppen vil derfor være en god investering.
Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man ny energi og livskvalitet.

Velkommen til ditt nye hjem!

AREALEFFEKTIVE LEILIGHETER
HVA BETYR DET?

Ved utviklingen av Lagunetoppen har vi tatt på alvor behovet for effektive leiligheter med god kvalitet. For bruktbolig må man ofte betale dyrt, selv for slitte, upraktiske leiligheter.

Hva om vi kunne lage splitter nye leiligheter hvor hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt, og kvaliteten er bedre enn i mange andre nye boligprosjekter?

Vi mener at en liten leilighet kan være stor på innsiden, bare arealet er godt nok utnyttet. Hva sier du til en 2 roms leilighet på 35 kvm hvor du har separat soverom, bad, stue/kjøkken og egen balkong? Leiligheten er liten, men god plass til det du trenger – og alt er nytt!

HVILKEN LEILIGHET PASSER FOR DEG?

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget flere varianter av de kompakte leilighetene på Lagunetoppen. Vil du ha litt større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg? På Lagunetoppen velger du den leiligheten som passer best for deg!

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Derfor legger vi listen litt høyere når vi velger kvalitetene vi tilbyr i nye boliger: Leilighetene leveres med gulvvarme, ingen skjemmende radiatorer. Kvalitetskjøkken fra Sigdal i moderne stil. Eikeparkett på alle gulv og tidsriktige kvaliteter på badeværelset. Balkongen til leiligheten din er antakelig større enn du vil finne i andre nye boligprosjekter. På fasadene vil du finne trepanel. stål, glass og fasadeplater som sammen gir prosjektet et elegant utseende.

Vi tilbyr godt gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter, fra 35 til 101 kvm. Finn den leiligheten som passer best for deg ut i fra størrelse, planløsning og pris.

Siden byggingen av leilighetene er godt i gang, er de ordinære tilvalgsfrister utgått. Konferer megler for hvilke tilvalg som er gjort i den enkelte leilighet.

NYTT OG GJENNOMTENKT
FOR DIN TRIVSEL!

Det er dyrt å bygge nye leiligheter i Norge. Derfor er det viktig å utnytte plassen riktig, slik at leiligheten blir funksjonell og trivelig å bo i. Det stilles strenge krav til isolasjon, tilgjengelighet, ventilasjon og funksjon i de nye byggeforskriftene. Leilighetene på Lagunetoppen tilfredsstiller alle de nye kravene, og vil fremstå som lyse, gjennomtenkte og moderne. Solide overflater ute og inne sikrer lave drifts- og vedlikeholdsutgifter.

Kjøkkenet leveres fra Sigdal i en moderne, glatt profil, type Sigdal Horisont Hvit  med slette fronter og innfreste grep. Benkeplate i slitesterk laminat og integrerte hvitevarer fra Siemens.

Baderomsinnredning leveres av type Korsbakken Merkur, med brede skuffer og heldekkende vask. Gulv leveres med 1-stavs eikeparkett i stue/kjøkken, soverom, gang/entrè og bod, som tåler gulvvarme. Det leveres vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, gang/entrè og bad. Baderom leveres med downlights og flislagt med et gjennomtenkt flisvalg som gir en moderne og stilig look.

I tillegg til din egen private balkong eller terrasse, kan du nyte godt av felles takterrasse i 4 av byggene. Her kan du møte naboer, ta med besøkende og nyte utsikten og de gode solforholdene helt på toppen.

SPLITTER NYTT
ER BEDRE ENN BRUKT!

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Hvem ønsker ikke å investere i en splitter ny leilighet til fastpris, og dermed slippe opphetede budrunder til kanskje høyere pris og dårligere bruktstandard?

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter blir ivaretar gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi.

Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetene på Lagunetoppen gir deg disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og gode materialvalg som gir husene et lunt og representativt preg.

Alle leilighetene får sin egen private uteplass i tillegg til felles opparbeidet uteområder.

SENTRALT OG URBANT
MED NÆRHET TIL ALT!

En ny bolig gir mulighet for nye, gode vaner! Mulighetene er mange. Fra Lagunetoppen er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. På Lagunetoppen bor du nær fine turområder, fiske- og bademuligheter ved Apeltunvatnet. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme.

På første plan i bygg D kan du gjøre dine daglige innkjøp i en ny og innholdsrik Rema 1000 butikk.

Med Lagunen Storsenter rett i nærheten, har du tilgang til alt du trenger av butikker, hyggelige kafeer, restauranter og et bredt utvalg av kulturtilbud. Lagunen har hatt en bymessig utvikling med fortetting og urban struktur. Nye Lagunen Storsenter åpnet høsten 2018 med nye flotte utearealer, flere spennende butikker og spisesteder. Ny kino åpner høsten 2019.

Bybanen mellom Bergen og Flesland stopper på Lagunen, og med integrert bussterminal er området utviklet til et viktig sentrumsområde for den sørlige del av Bergen. Er du glad i å reise, er flyplassen bare en kort bybanetur unna. Det finnes gode barnehage og skoletilbud i nærheten.

DITT NYE NABOLAG
ER VIKTIG FOR OSS!

På Lagunetoppen bor du i et hyggelig og bilfritt bomiljø. Bilen står trygt forvart i garasjen på første plan, med heis opp til leilighetene. I tillegg til din egen private balkong eller terrasse, vil det bli opparbeidet lune felles uteområder rundt byggene.

Det er stor etterspørsel etter små kompakte leiligheter. Vi har tilpasset størrelsen på leilighetene i tråd med dette. Våre meglere er mer enn behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

MODERNE
OG STILRENT KJØKKEN

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet.

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra Sigdal av type Horisont. Et moderne hvitt kjøkken, med slette fronter, innfreste grep og integrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt. Benkeplate i slitesterk laminat.

ARKITEKTEN
OM LAGUNETOPPEN

Boligområdet ligger meget sentralt til i Fana med bybanestopp, bussterminal og Lagunen Storsenter i umiddelbar nærhet. Mot vest grenser boligene opp mot skoler og barnehage i et veletablert småhusområde, og prosjektet danner en ny overgangssone mellom den urbane østsiden og småhusbebyggelsen i vest.

Boligene er delt inn i fem ulike boligbygg som omkranser et felles torg for beboerne. Torget ligger tilbaketrukket og skjermet fra trafikken og danner et felles hagerom med plass til opphold og rekreasjon. Stigningen i terrenget deler torget inn i to ulike nivåer og gir rom for et amfi mot sørøst som et naturlig samlingsted for beboerne. De fem bolighusene har alle innganger fra torget i trygge og bilfrie omgivelser. Et trappehus sentralt plassert i prosjektet sikrer rask og enkel tilgang til dagligvareforretning og parkering i underetasjene.

Det har vært et mål å slippe inn mest mulig lys, luft og siktlinjer inn i prosjektet. Mellom husene dannes åpninger og rom av ulik størrelse og karakter som skaper siktlinjer gjennom prosjektet og binder sammen dalbunnen i øst og dalsiden i vest.

Vår intensjon er å skape gode, praktiske og moderne leiligheter. Det er lagt vekt på at det skal være et variert tilbud av leilighetstyper i prosjektet, som spenner fra effektive toroms til romslige fireroms. Boligenes utforming og orientering sikrer stille side for samtlige leiligheter og store vindusflater og skyvedører ivaretar gode lysforhold. Alle leilighetene har private uteoppholdsareal i form av hager og terrasser på bakkeplan og romslige balkonger oppover i etasjene. Felles takterrasser og opparbeidede uteareal gir et positivt tilskudd til de private utearealene.

Prosjektet har en moderne og urban fasade mot Fanaveien i øst, mens fasadeutrykket mot vest domineres av de romslige balkongene. Plassering og utformingen av vinduene tilstreber optimal utsikt og lysforhold for hver enkelt leilighet og skaper en spennende komposisjon i fasaden. Bygningskroppene varierer i høyde og brytes ytterligere opp av trappetårnene i tre og silketrykket glass som på dagtid filtrerer lyset inn i oppgangene og på kveldstid slipper lys ut til omgivelsene.

Bebyggelsen er planlagt utført med kombinasjon av trekledning og fasadeplater i to ulike farger for å skape et balansert, men samtidig spennende og variert arkitektonisk uttrykk.

Ida Nyborg Mosand
GRIEG Arkitekter AS

SIKKERHET FOR
GJENNOMFØRING

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Lagunetoppen står Profier AS og REMA Etablering Vest AS, to anerkjente aktører i det norske eiendomsmarkedet.

REMA Etablering Vest AS er en aktiv eiendomsutvikler med lokal forankring. Det etableres en ny og moderne Remabutikk i prosjektet.

Profier er en et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

Selskapene har sunn økonomi og solide eiere.

VI HJELPER DEG MED FLYTTING
OG UTVASK – ENKELT OG GREIT!

Kjøper du en ny leilighet på Lagunetoppen nå, får du med gratis flytting og utvask av nåværende bolig, om du ønsker det. Kampanjen gjelder ved bruk av flyttsmart.no sine tjenester til en verdi av opptil kr. 15.000,- Tjenester utover dette belastes direkte til kjøper.

Kampanjetilbud gjelder ved flytting/utvask fra nåværende bopel til ny leilighet på Lagunetoppen, fra overtakelsesdato og 3 måneder fram i tid. Kjøper blir kontaktet av flyttsmart.no for nærmere avtale.